نظم و انضباط در رژيم غذايي ما ، حمله به كلسترول
و با اين حال وقتي در رژيم غذايي ما نظم و انضباط وجود دارد ، پرونده كلسترول به نفع ما بسته مي شود. ما بايد از اين پس هر روز نظم و انضباط داشته باشيم ، از اين پس ساده و در عين حال بسيار مهم ، مقدار سه گانه ، كيفيت و فركانس. رژيم تابستاني
مقدار
آنچه كه تا به امروز صادق است اين است كه وقتي كالري بيشتري از ما مي سوزانيم ، وزن مي گيريم. اگر وضعيت فعلي را در نظر بگيريم:
سندرم پس از اشغال ، يعني آنچه از نسلي به نسل ديگر منتقل شده است ، و مصرف كل مقدار ظرف ما را براي ما نشان داده است.اگرچه نمايش و كتاب هاي آشپزي در حال افزايش است ، اما خوردن غذاي آماده به يك ضرورت تبديل شده است. در انگليس ، زمان پخت و پز روزانه از 60 دقيقه در سال 1980 به 13 دقيقه در سال 2002 كاهش يافته است.افزايش اندازه بخش غذاهاي فست فود (فست فود) و غذاهاي از قبل پخته شده كه تعداد بيشتري از افراد به دست مي آورند ، امروز ما يك تركيب انفجاري از كالري داريم.
بنابراين براي جلوگيري از اضافه وزن اضافي ، بايد با تأكيد بر وعده هاي اصلي غذايي (صبحانه ، ناهار و شام) ميزان غذايي كه مي خوريم را اندازه بگيريم.
با اين حال ، ما نبايد ورزش را از دست بدهيم ، كه علاوه بر خواص خوبي كه به سيستم قلبي عروقي ما وارد مي كند و نه تنها ، به ما كمك مي كند تا كالري بيشتري بسوزانيم و بيشتر تعادل كالري را به نفع خود افزايش دهيم. توصيه مي شود روزانه حداقل 30 دقيقه به ورزش (شدت متوسط) اختصاص دهيد.
كيفيت
از آنجا كه ما مي توانيم ميزان غذايي كه مي خوريم را كنترل كنيم ، اكنون بايد در انتخاب چه چيزي از صبحانه تا شام ، چه در هنگام خريد غذا در سوپرماركت و چه حتي هنگام بيرون غذا ، انتخاب كنيم.
چربي
ما چربي هاي اشباع شده (بد) را در رژيم غذايي خود كاهش داده و با افزايش مصرف چربي هاي اشباع نشده و اشباع نشده جايگزين آنها مي شويم. اسيدهاي چرب اشباع شده مسئول افزايش كلسترول تا سه برابر بيشتر از كلسترول موجود در مواد غذايي هستند. بنابراين:
ما اغلب گوشت هاي بدون چربي (مرغ ، بوقلمون) را انتخاب مي كنيمما فرآورده هاي لبني نيمه چربي (شير ، ماست ، پنير) را مصرف مي كنيماز سوسيس و ساير گوشتهاي فرآوري شده خودداري كنيد.ما غذاها را با چربي هاي اشباع مانند شيريني ، شيريني ، كيك و سيب زميني سرخ كرده و سيب زميني سرخ كرده ، محدود مي كنيم.ما ترجيح مي دهيم ماهيانه 1-2 بار ماهي بخوريم (سرشار از اسيدهاي چرب اشباع نشده امگا 3) كه در كوره ، جوشانده يا در فر قرار داده مي شود ، در هفته.بله ، همچنين در غذاهاي دريايي با محدوديت (آنها حاوي كلسترول هستند) ، كه همچنين سرشار از اسيدهاي چرب امگا 3 هستند ، اما از غذاهاي سرخ شده پرهيز كنيد.از غذاهاي سرخ شده در خانه خودداري كنيد يا از كره (از آن را با مارگارين جايگزين كنيد) يا خامه ترش را در آشپزي استفاده كنيد.ما روغن زيتون را در آشپزي ترجيح مي دهيم ، كه سرشار از اسيدهاي چرب اشباع نشده است و باعث كاهش كلسترول كل ، كلسترول LDL و تري گليسيريد مي شود.
ميوه و سبزيجات
حداقل 5 ميوه و سبزيجات در روز بايد در رژيم غذايي قرار بگيرند تا نياز بدن به ويتامين ها ، مواد معدني ، آنتي اكسيدان ها و فيبر تامين شود. آنها سرشار از آنتي اكسيدان هستند كه به جلوگيري از اكسيداسيون كلسترول "بد" يا LDL كمك مي كنند. اكسيداسيون كلسترول LDL يك گام مهم در پيشرفت و پيشرفت بيماري عروق كرونر قلب است. يك معادل ميوه با اندازه متوسط ميوه مطابقت دارد در حالي كه 1 معادل سبزيجات مربوط به فلور است. سبزيجات
فيبر
فيبر محلول در آب ، كه در حبوبات ، غلات كامل و ميوه يافت مي شود ، سطح سرمي كل و كلسترول LDL را كاهش مي دهد. با اين حال ، بايد در نظر داشته باشيم كه غلات فرآوري شده (نان سفيد ، برنج سفيد ، اسپاگتي سفيد و غلات صبحانه مربوطه) ، فيبر ، ويتامين ها و مواد معدني با فرآوري حذف شده اند ، بنابراين ما خواص مفيد آنها را دريافت نمي كنيم. توصيه براي خوردن غلات كامل حداقل شش بار در روز است. 1 معادل در روز مي تواند 1 قاشق غذاخوري نان سبوس دار يا 1/3 ليوان باشد. ماكاروني يا برنج يا فلكه. غلات صبحانه بدون قند يا پيمانه. حبوبات
فيتواسترول ها
توصيه مي شود از مارگارين ، لبنيات و نوشيدني هاي غني شده در استرول هاي گياهي كه باعث كاهش كلسترول LDL در طي يك دوره 2-3 هفته اي 10 تا 10 درصد مي شود ، هميشه به عنوان بخشي از يك رژيم غذايي متعادل استفاده كنيد. براي بيماراني كه تحت درمان قرار مي گيرند ، پزشك بايد از مصرف محصولات غني شده با استرول هاي گياهي آگاه باشد.
من برچسب هاي غذايي را مي خوانم
برچسب هاي مواد غذايي بدون شك ابزاري مفيد براي برآورد محتوا و انتخاب غذاي مناسب است. در سال گذشته ، تلاشي كه بيشتر شركت هاي بيشتري در برچسب مواد غذايي خود گنجانيده اند ، GDA است. GDA يك سيستم معتبر و از نظر علمي اثبات شده است كه به راحتي و به طور كامل مقدار مصرفي كه بايد روزانه توسط كالري ، پروتئين ، قند ، چربي ، چربي اشباع و نمك مصرف شود را نشان مي دهد.
فركانس
فركانس پيوند بين كميت و كيفيت است و همچنين مي توان پيام اصلي مقاله <نظم را هر روز در رژيم غذايي ما> تغيير داد. از نظر شاخصي:
خوردن 5 وعده غذايي (3 وعده اصلي و 2 وعده غذايي كوچك) در روز ، از نظر كميت و كيفيت ، به ما كمك مي كند تا در طول روز سطح گلوكز پايدار داشته باشيم و به تبع آن تعداد كمتر تشنج قند خون و قند خون ، مسئول پرخوري ( مقادير زيادي از غذا) قسمت ها يا محلول هاي اضطراري كه معمولاً سرشار از چربي هاي اشباع شده (بد) ، قند و نمك هستند.علاوه بر اين ، خوردن 5 وعده غذايي در روز معمولاً شامل غذاهايي با فعاليت آنتي اكسيدان در طول روز (مانند ميوه و سبزيجات) مي باشد و بنابراين فوايد اين غذاها پيوسته خواهد بود ، بنابراين محافظت آنها در برابر غير اكسيداسيون (بد) ) LDL - كلسترول.
همانطور كه از موارد فوق مشخص شد ، مهمترين مرحله در پيشگيري و درمان مقادير زياد كلسترول و به تبع آن خطر قلبي عروقي ، اصلاح برخي از عادات غذايي مضر در غذا با رعايت نظم و انضباط روزمره است.