مصرف نمك كمتر 25٪ خطر بيماري هاي قلبي عروقي را كاهش مي دهد.
ميزان ايده آل مصرف روزانه نمك بيش از 6 گرم نيست.
مصرف نمك بيشتر منجر به افزايش فشار خون مي شود كه خطر حمله قلبي و سكته را افزايش مي دهد.
تيمي از متخصصان بوستون مطالعه اي را بر روي 3،126 بيمار مبتلا به فشار خون بالا انجام دادند.
در طول مطالعه ، شركت كنندگان ميزان نمك مصرفي خود را بين 25 تا 30 درصد ، از حدود 10 گرم به 7 گرم كاهش دادند.
خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي در بيماراني كه مصرف نمك خود را براي مدت زمان طولاني 10-15 سال محدود كردند ، 25 درصد كاهش يافت.
به گفته پروفسور گراهام مك گرگور ، متخصص قلب و عروق ، كاهش مصرف نمك تعداد مبتلايان به نارسايي قلبي ، حمله قلبي و سكته را كاهش مي دهد.
ميزان نمكي كه مردم انگليس روزانه مصرف مي كنند 9 گرم است.
به گفته پروفسور مك گرگور ، اگر افراد با دقت غذايي را كه مي خورند انتخاب كنند ، به راحتي مي توان آن را به 6 گرم كاهش داد.
source :