كاهش نمك خطر ابتلا به بيماري قلب را كاهش مي دهد

۱۷ بازديد

مصرف نمك كمتر 25٪ خطر بيماري هاي قلبي عروقي را كاهش مي دهد.

ميزان ايده آل مصرف روزانه نمك بيش از 6 گرم نيست.

مصرف نمك بيشتر منجر به افزايش فشار خون مي شود كه خطر حمله قلبي و سكته را افزايش مي دهد.

تيمي از متخصصان بوستون مطالعه اي را بر روي 3،126 بيمار مبتلا به فشار خون بالا انجام دادند.

در طول مطالعه ، شركت كنندگان ميزان نمك مصرفي خود را بين 25 تا 30 درصد ، از حدود 10 گرم به 7 گرم كاهش دادند.

خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي در بيماراني كه مصرف نمك خود را براي مدت زمان طولاني 10-15 سال محدود كردند ، 25 درصد كاهش يافت.

به گفته پروفسور گراهام مك گرگور ، متخصص قلب و عروق ، كاهش مصرف نمك تعداد مبتلايان به نارسايي قلبي ، حمله قلبي و سكته را كاهش مي دهد.

ميزان نمكي كه مردم انگليس روزانه مصرف مي كنند 9 گرم است.

به گفته پروفسور مك گرگور ، اگر افراد با دقت غذايي را كه مي خورند انتخاب كنند ، به راحتي مي توان آن را به 6 گرم كاهش داد.

 

source :

hamsartime.ir

https://www.healthline.com/

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.