آيا مي توانم نسبت به كافئين حساس باشم؟

ازدواج و زناشويي و فرزندان

آيا مي توانم نسبت به كافئين حساس باشم؟

۶۷ بازديد

آيا مي توانم نسبت به كافئين حساس باشم؟
آيا احساس مي كنيد قهوه مي تواند شما را بيش از همكاران در محل كار شما نگه دارد؟ آيا شنيده ايد كه ديگران ادعا كرده اند كه قهوه ، بلافاصله با تحريك كافئين ، آنها را سريعتر جلب مي كند؟

بنابراين هر دو سناريو امكان پذير است ، زيرا افرادي وجود دارند كه كم و بيش نسبت به كافئين "حساس" هستند!

"حساسيت" به كافئين به چه معني است؟
پاسخ اين سؤال از طرف دكتر JW Langer ، از انستيتوي دانشمندان جوان قهوه ، كه بر اساس دو عنصر بدن ما ساخته شده است تا سه دسته از حساسيت به كافئين را تشخيص دهد:

متابوليسم ماژنها
مسير قهوه در بدن ما: آيا ماده متابوليسم است؟
هنگامي كه شما يك قهوه مصرف مي كنيد ، كافئين آن در طي 30 تا 60 دقيقه توسط بدن ما جذب مي شود تا در كبد (يا كبد همانطور كه ممكن است شنيده ايد) متابوليزه شود و به بدن ما منتقل شود. افرادي وجود دارند كه مي توانند قهوه را سريعتر متابوليزه كنند و تحريك فوري را كه توسط ديگران انجام مي شود حس كنند و كندتر آن را متابوليزه كنند و به همان نتيجه به قهوه كمتري نياز دارند.

آيا آنها در ژنهاي ما هستند؟
آيا تا به حال فكر كرده ايد كه چرا "براي بيدار شدن" قهوه مي نوشيد؟ به اين دليل است كه "عمل" آدنوزين "را" دزديده "مي كند ، عنصري در بدن ما كه به ما كمك مي كند بخوابيم. آدنوزين و كافئين ساختار مشابهي دارند ، بنابراين وقتي ما قهوه مي نوشيم ، كافئين به "مكان هاي" آدنوزين متصل مي شود و در نتيجه مانع از عملكرد آن مي شود و احساس هوشياري به ما مي دهد. بنابراين تحقيقات ژن خاصي را به جاي آدنوزين با افرادي كه نسبت به كافئين حساس هستند ، مرتبط كرده است.

و بنابراين ما 3 گروه حساسيت به كافئين داريم
حساسيت بالايي به كافئين
افرادي كه متابوليسم آهسته اي از كافئين و ژن دارند كه بيشترين تأثير را در سيستم عصبي مركزي ما دارند.

حساسيت متوسط ​​به كافئين
بين سوخت و ساز كافئين و عملكرد آن بر روي سيستم عصبي مركزي تعادل وجود دارد.

حساسيت كافي به كافئين
متابوليسم سريع كافئين در كبد.

كدام قهوه را بايد انتخاب كنم؟
اگر شما به دسته اول تعلق داريد ، يعني نسبت به كافئين حساسيت بالايي داريد ، مهم است كه در مورد نحوه تهيه قهوه اي كه شما مصرف مي كنيد ، كنترل كامل داشته باشيد تا بتوانيد در روز خود يك بار ديگر بنوشيد! منظورم از اين چيست؟   در تابستان از نگاه گرم و زمستاني براي تابستان انتخاب كنيد ، زيرا با قهوه فوري بسته به تعداد قاشق چاي خوري قهوه كه اضافه مي كنيد ، 65 تا 100 ميلي گرم كافئين دريافت خواهيد كرد!

در مورد فيلتر و اسپرسو چطور؟
چيزها در اينجا كمي تغيير مي كنند ، زيرا محاسبه مقدار كافئين شما از قهوه فيلتر به دليل روشهاي مختلف تهيه آن دشوار است - به خصوص اگر آن را در خارج از خانه انتخاب كنيد.

در مورد اسپرسو ، انتظار مي رود كه به دليل كوچك بودن آن ، مقدار كافي كافئين داشته باشد. اما يك مطالعه در كشورهاي اروپايي نشان داد كه ميزان كافئين بين اسپرسو ، كافه هاي اروپايي و قهوه فوري را با چه چيزي مقايسه مي كند؟ دومي با مقادير ميلي گرم كافئين ، برنده شد و اين امر تأييد مي كند كه انواع مختلف ، روش هاي دم كردن و اندازه هايي كه مي توانند قهوه را در كافه ها سرو كنند ، در صورت حساس بودن به كافئين ممكن است براي شما مشكل ايجاد كند.

يك ليوان ديگر در روز
به ياد داشته باشيد كه هميشه مي توانيد قهوه فوري مورد علاقه خود را بدون كافئين (كافئين كافئين) پيدا كنيد ، كه به شما امكان مي دهد در طول روز بيشتر از طعم آن (و آنتي اكسيدان هاي آن!) لذت ببريد.

منبع : seemorgh

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.